Brievenbusdoos

✓ Gemakkelijk te versturen
✓ Speciaal ontworpen voor de brievenbus
✓ Duurzaam

Productbeschrijving

Een brievenbusdoos is een compacte en platte kartonnen doos die speciaal is ontworpen voor verzending via een brievenbus. Het beschermt de inhoud tegen beschadiging en weersinvloeden tijdens het transport. Deze doos heeft meestal een scharnierende deksel en biedt een stevige constructie om de veiligheid van de verzonden items te waarborgen. Het formaat en de vorm zijn optimaal afgestemd op een gemakkelijke en efficiënte doorvoer via standaard brievenbussen.

Verzenden jullie compacte, platte items die door een brievenbus passen? Kies dan voor een brievenbusdoos. Hiermee worden ze namelijk veilig en efficiënt bezorgd.

Wij produceren op maat gemaakte brievenbusdozen in diverse stijlen en van uiteenlopende materialen. Wil je er meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen van onze brievenbusdozen? Of heb je behoefte aan professioneel verpakkingsadvies in relatie tot de productspecificaties van jullie artikelen? Denk hierbij aan factoren als:

  • De juiste afmetingen: het selecteren van het perfecte formaat brievenbusdoos is essentieel voor het veilig en optimaal verpakken van jullie producten, zonder dat ze er te strak of te los in zitten.
  • Het draagvermogen: je moet weten wat het maximale gewicht is dat de brievenbusdoos kan dragen, zonder dat er enige vervorming ontstaat.
  • Materiaalkeuze: afhankelijk van de toepassing, heb je de keuze uit verschillende soorten karton. Het is dus belangrijk om het juiste materiaal te kiezen.

Ons team van experts staat paraat om jullie bij elke stap van dit proces te begeleiden. Hierdoor maken jullie doordachte keuzes waar je achteraf geen spijt van krijgt. Bij Westerlaan verpakkingen ben je ervan verzekerd dat je hoogwaardige brievenbusdozen krijgt die aansluiten bij de specificaties van jullie producten en voldoen aan alle eisen. Wij begrijpen immers hoe essentieel de verpakking van jullie producten is.

Laat ons jullie verpakkingsbehoeften vervullen en neem vandaag nog contact met ons op via 0544 37 12 07

Gerelateerde producten

Hangdoos

Deze eurolock dozen zijn geschikt als jullie product hangend gepresenteerd moet worden. Fraai en milieuvriendelijk!

Langsnaad geplakte doos

Dé oplossing voor het verzenden van jullie producten.

Conisch geplakte doos

Deze productverpakking wordt zeer veelzijdig gebruikt voor onder meer parfumverpakkingen en frietbakjes.