Flesverpakking

✓ Fraaie uitstraling
✓ Uitstekende bescherming
✓ Voor enkele en meerdere flessen
✓ Duurzaam

Productbeschrijving

Een flesverpakking is een kartonnen doos die speciaal is ontworpen om flessen veilig te verpakken en transporteren. Deze verpakkingen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten, waaronder enkele flesverpakkingen, maar ook grotere dozen om bijvoorbeeld 6 flessen tegelijk te kunnen verpakken. Elk van hen biedt de benodigde bescherming, maar eveneens de efficiëntie om het verpakken en distribueren van dranken en andere vloeibare producten goed te laten verlopen. En dat is nog niet alles; met onze flesverpakkingen zorgen wij er ook voor dat jullie fles opvalt!

Kies dus voor onze flesverpakkingen als je op zoek bent naar een mooie, solide en luxe presentatie voor je producten.

Wij produceren op maat gemaakte flesverpakkingen in diverse stijlen en van uiteenlopende materialen. Wil je de verschillende opties onderzoeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen van onze flesverpakkingen? Of heb je behoefte aan professioneel verpakkingsadvies in relatie tot de productspecificaties van jullie artikelen? Denk hierbij aan factoren als:

  • De juiste afmetingen: het selecteren van het perfecte formaat flesverpakking is essentieel voor het veilig en optimaal verpakken van jullie producten, zonder dat ze er te strak of te los in zitten.
  • Het draagvermogen: je moet weten wat het maximale gewicht is dat de flesverpakking kan dragen, zonder dat er enige vervorming ontstaat.
  • Materiaalkeuze: afhankelijk van de toepassing, heb je de keuze uit verschillende soorten karton. Het is dus belangrijk om het juiste materiaal te kiezen.

Ons team van experts staat paraat om jullie bij elke stap van dit proces te begeleiden. Hierdoor maken jullie doordachte keuzes waar je achteraf geen spijt van krijgt. Bij Westerlaan verpakkingen ben je ervan verzekerd dat je hoogwaardige flesverpakkingen krijgt die aansluiten bij de specificaties van jullie producten en voldoen aan alle eisen. Wij begrijpen immers hoe essentieel de verpakking van jullie producten is.

Laat ons jullie verpakkingsbehoeften vervullen en neem vandaag nog contact met ons op via 0544 37 12 07

Gerelateerde producten

Hangdoos

Deze eurolock dozen zijn geschikt als jullie product hangend gepresenteerd moet worden. Fraai en milieuvriendelijk!

Langsnaad geplakte doos

Dé oplossing voor het verzenden van jullie producten.

Conisch geplakte doos

Deze productverpakking wordt zeer veelzijdig gebruikt voor onder meer parfumverpakkingen en frietbakjes.