Schuifdoos

✓ Toegankelijk
✓ Handig in gebruik
✓ Compact en esthetisch aantrekkelijk
✓ Goedkoop

Productbeschrijving

Een schuifdoos is een verpakkingstype dat bestaat uit twee onderdelen: een buitenste huls en een binnenste lade die in elkaar schuiven. Dit ontwerp maakt het gemakkelijk om de doos te openen en sluiten, zonder deksels of flappen.

Schuifdozen worden vaak gebruikt voor luxe geschenkverpakkingen, productverpakkingen en het organiseren van kleine items. Ze zijn handig, compact en esthetisch aantrekkelijk.

Zoek je voor jouw producten een handige, gemakkelijk te openen en sluiten verpakkingsoplossing, met een luxe uitstraling? Dat is de schuifdoos een uitstekende optie.

Wij produceren op maat gemaakte schuifdoosverpakkingen in diverse stijlen en van uiteenlopende materialen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen van onze schuifdoos verpakkingen? Of heb je behoefte aan professioneel verpakkingsadvies in relatie tot de productspecificaties van jullie artikelen? Denk hierbij aan factoren als:

  • De juiste afmetingen: het selecteren van het perfecte formaat schuifdoos verpakkingen is essentieel voor het veilig en optimaal verpakken van jullie producten, zonder dat ze er te strak of te los in zitten.
  • Het draagvermogen: je moet weten wat het maximale gewicht is dat de schuifdoos verpakkingen kan dragen, zonder dat er enige vervorming ontstaat.
  • Materiaalkeuze: afhankelijk van de toepassing, heb je de keuze uit verschillende soorten karton. Het is dus belangrijk om het juiste materiaal te kiezen.

Ons team van experts staat paraat om jullie bij elke stap van dit proces te begeleiden. Hierdoor maken jullie doordachte keuzes waar je achteraf geen spijt van krijgt. Bij Westerlaan verpakkingen ben je ervan verzekerd dat je hoogwaardige schuifdozen krijgt die aansluiten bij de specificaties van jullie producten en voldoen aan alle eisen. Wij begrijpen immers hoe essentieel de verpakking van jullie producten is.

Laat ons jullie verpakkingsbehoeften vervullen en neem vandaag nog contact met ons op via 0544 37 12 07

Gerelateerde producten

Sleeveverpakking

Mooie oplossing om over bestaande producten of verpakkingen heen te schuiven. Schuiven maar!

Brievenbusdoos

Uitermate handig voor producten die verpakt door een brievenbus moeten passen. Scheelt toch verzendkosten!

Bonbondoos

Een eigen doos voor jullie bonbons, of andere zelfgemaakte producten. Het is binnen handbereik!