Hangdoos

✓ Aantrekkelijke en doeltreffende productpresentatie
✓ Milieuvriendelijke oplossing
✓ Eenvoudig te openen

Productbeschrijving

Een hangdoos is een handige en aantrekkelijke verpakking met een geïntegreerd ophanggat, dat is ontworpen om producten in winkels te presenteren en te beschermen. Deze duurzame oplossing is volledig aanpasbaar aan jullie merk en producten. In tegenstelling tot milieuvervuilende plastic verpakkingen, biedt de hangdoos de mogelijkheid om jullie producten visueel veel beter te presenteren op een milieuvriendelijke manier. De hangdoos verbetert dus zowel jullie productpresentatie als merkidentiteit. Wie wil dat nu niet?

Ben je op zoek naar een aantrekkelijke en ruimtebesparende verpakkings-oplossing, waarbij jullie producten op professionele wijze in een winkelomgeving worden gepresenteerd, wat verkoopbevorderend werkt? Dan is de hangdoos dé oplossing!

Wij produceren op maat gemaakte hangdozen in diverse stijlen en van uiteenlopende materialen. Wil je de opties voor jullie producten bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen van onze hangdozen? Of heb je behoefte aan professioneel verpakkingsadvies in relatie tot de productspecificaties van jullie artikelen? Denk hierbij aan factoren als:

  • De juiste afmetingen: het selecteren van het perfecte formaat hangdoos is essentieel voor het veilig en optimaal verpakken van jullie producten, zonder dat ze er te strak of te los in zitten.
  • Het draagvermogen: je moet weten wat het maximale gewicht is dat de hangdoos kan dragen, zonder dat er enige vervorming ontstaat.
  • Materiaalkeuze: afhankelijk van de toepassing, heb je de keuze uit verschillende soorten karton. Het is dus belangrijk om het juiste materiaal te kiezen.

Ons team van experts staat paraat om jullie bij elke stap van dit proces te begeleiden. Hierdoor maken jullie doordachte keuzes waar je achteraf geen spijt van krijgt. Bij Westerlaan verpakkingen ben je ervan verzekerd dat je hoogwaardige hangdozen krijgt die aansluiten bij de specificaties van jullie producten en voldoen aan alle eisen. Wij begrijpen immers hoe essentieel de verpakking van jullie producten is.

Laat ons jullie verpakkingsbehoeften vervullen en neem vandaag nog contact met ons op via 0544 37 12 07

Gerelateerde producten

Hangdoos

Deze eurolock dozen zijn geschikt als jullie product hangend gepresenteerd moet worden. Fraai en milieuvriendelijk!

Langsnaad geplakte doos

Dé oplossing voor het verzenden van jullie producten.

Conisch geplakte doos

Deze productverpakking wordt zeer veelzijdig gebruikt voor onder meer parfumverpakkingen en frietbakjes.