Sleeve-verpakking

✓ Decoratief en informatief
✓ Ideaal voor marketingdoeleinden
✓ Makkelijk vervangbaar
✓ Extra beschermingslaag

Productbeschrijving

Sleeveverpakkingen, ook wel sleeves genoemd, zijn dunne, flexibele hulzen die om een productverpakking, zoals een doos of container, worden geschoven. Ze dienen voornamelijk als decoratief en informatief element, waardoor merken hun producten aantrekkelijker kunnen presenteren en extra informatie kunnen communiceren. 

Sleeveverpakkingen kunnen gemakkelijk worden aangepast met logo’s, afbeeldingen en tekst, waardoor ze ideaal zijn voor marketingdoeleinden. Daarbij bieden een extra beschermingslaag voor het product en kan de consument ze gemakkelijk verwijderen.

Wil je een aantrekkelijk, aanpasbaar en gemakkelijk te verwijderen omhulsel voor je product, die bovendien je presentatie verbetert en de merkidentiteit versterkt? Kies dan voor een sleeveverpakking.

Wij produceren op maat gemaakte sleeveverpakkingen in diverse stijlen en van uiteenlopende materialen. Wil je weten hoe je dit kunt toepassen bij jouw producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen van onze sleeves? Of heb je behoefte aan professioneel verpakkingsadvies in relatie tot de productspecificaties van jullie artikelen? Denk hierbij aan factoren als:

  • De juiste afmetingen: het selecteren van het perfecte formaat sleeveverpakking is essentieel voor het veilig en optimaal verpakken van jullie producten, zonder dat ze er te strak of te los in zitten.
  • Het draagvermogen: je moet weten wat het maximale gewicht is dat de sleeveverpakking kan dragen, zonder dat er enige vervorming ontstaat.
  • Materiaalkeuze: afhankelijk van de toepassing, heb je de keuze uit verschillende soorten karton. Het is dus belangrijk om het juiste materiaal te kiezen.

Ons team van experts staat paraat om jullie bij elke stap van dit proces te begeleiden. Hierdoor maken jullie doordachte keuzes waar je achteraf geen spijt van krijgt. Bij Westerlaan verpakkingen ben je ervan verzekerd dat je hoogwaardige sleeves krijgt die aansluiten bij de specificaties van jullie producten en voldoen aan alle eisen. Wij begrijpen immers hoe essentieel de verpakking van jullie producten is.

Laat ons jullie verpakkingsbehoeften vervullen en neem vandaag nog contact met ons op via 0544 37 12 07

Gerelateerde producten

Schuifdoos

Dit betreft een doos met een sleeve eromheen. Uitschuifbaar dus!

Labels/tags

Veel verschillende versies qua opmaak? Het maakt ons niet uit. Onze machines kunnen het aan!

Drukwerk

Naast het bedrukken en produceren van verpakkingen, maken wij ook elke andere vorm van drukwerk in eigen huis.