Langsnaad geplakte doos

✓ Stevig
✓ Duurzaam
 Efficiënt en eenvoudig in gebruik
 Ruimtebesparend 

Productbeschrijving

Een langsnaad geplakte doos is een kartonnen verpakking die wordt samengevoegd door de lange zijden van het karton aan elkaar te lijmen. Dit in tegenstelling tot een vouwdoos, waarbij de bodem en deksel voorzien zijn van vouwen. Omdat ze stevig en duurzaam zijn, worden langsnaaddozen vaak gebruikt voor het verpakken en verzenden van producten.

De langsnaaddozen worden plat geleverd en kunnen gemakkelijk worden opgezet op het moment dat je ze nodig hebt. Vanwege hun efficiëntie en stevigheid is het dan ook een veelvoorkomende keuze in de verpakkingsindustrie.

Wij produceren op maat gemaakte langsnaad verpakkingen in diverse stijlen en van uiteenlopendematerialen. Wil je weten wat de beste optie voor jullie is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen van onze langsnaad geplakte verpakkingen? Of heb je behoefte aan professioneel verpakkingsadvies in relatie tot de productspecificaties van jullie artikelen? Denk hierbij aan factoren als:

  • De juiste afmetingen: het selecteren van het perfecte formaat langsnaad geplakte doos is essentieel voor het veilig en optimaal verpakken van jullie producten, zonder dat ze er te strak of te los in zitten.
  • Het draagvermogen: je moet weten wat het maximale gewicht is dat de langsnaad geplakte doos kan dragen, zonder dat er enige vervorming ontstaat.
  • Materiaalkeuze: afhankelijk van de toepassing, heb je de keuze uit verschillende soorten karton. Het is dus belangrijk om het juiste materiaal te kiezen.

Ons team van experts staat paraat om jullie bij elke stap van dit proces te begeleiden. Hierdoor maken jullie doordachte keuzes waar je achteraf geen spijt van krijgt. Bij Westerlaan verpakkingen ben je ervan verzekerd dat je hoogwaardige langsnaad geplakte dozen krijgt die aansluiten bij de specificaties van jullie producten en voldoen aan alle eisen. Wij begrijpen immers hoe essentieel de verpakking van jullie producten is.

Laat ons jullie verpakkingsbehoeften vervullen en neem vandaag nog contact met ons op via: 0544 37 12 07

Gerelateerde producten

Autolock geplakte doos

Zeer geschikt voor het snel opzetten van productverpakking.

Flesverpakking

Ook wel flesdoos genoemd. Ideaal om een champagne of wijnfles in te verpakken. Proost!

Conisch geplakte doos

Deze productverpakking wordt zeer veelzijdig gebruikt voor onder meer parfumverpakkingen en frietbakjes.