Conisch geplakte doos

✓ Esthetisch
✓ Opvallend
✓ Stevig

Productbeschrijving

Een conische doos is een bakje met vier schuine zijden die aan de bovenzijde taps uitlopen, waardoor je geen rechtopstaande randen hebt. Om ze te assembleren, worden de vier hoeken van de doos met elkaar verlijmd.

De conische dozen kunnen niet plat geproduceerd worden en worden daarom genest, oftewel in elkaar gestapeld, geleverd. 

Wij produceren op maat gemaakte conische dozen in diverse stijlen en van uiteenlopende materialen. Wil je meer over de mogelijke toepassingen weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen van onze conische dozen? Of heb je behoefte aan professioneel verpakkingsadvies in relatie tot de productspecificaties van jullie artikelen? Denk hierbij aan factoren als:

  • De juiste afmetingen: het selecteren van het perfecte formaat conische doos is essentieel voor het veilig en optimaal verpakken van jullie producten, zonder dat ze er te strak of te los in zitten.
  • Het draagvermogen: je moet weten wat het maximale gewicht is dat de conische doos kan dragen, zonder dat er enige vervorming ontstaat.
  • Materiaalkeuze: afhankelijk van de toepassing, heb je de keuze uit verschillende soorten karton. Het is dus belangrijk om het juiste materiaal te kiezen.

Ons team van experts staat paraat om jullie bij elke stap van dit proces te begeleiden. Hierdoor maken jullie doordachte keuzes waar je achteraf geen spijt van krijgt. Bij Westerlaan verpakkingen ben je ervan verzekerd dat je hoogwaardige conische dozen krijgt die aansluiten bij de specificaties van jullie producten en voldoen aan alle eisen. Wij begrijpen immers hoe essentieel de verpakking van jullie producten is.

Laat ons jullie verpakkingsbehoeften vervullen en neem vandaag nog contact met ons op via 0544 37 12 07

Gerelateerde producten

Hangdoos

Deze eurolock dozen zijn geschikt als jullie product hangend gepresenteerd moet worden. Fraai en milieuvriendelijk!

Langsnaad geplakte doos

Dé oplossing voor het verzenden van jullie producten.

Conisch geplakte doos

Deze productverpakking wordt zeer veelzijdig gebruikt voor onder meer parfumverpakkingen en frietbakjes.