Fefco doos

✓ Duurzaam
✓ Golfkarton
✓ Elk gewenste Fefco nummer leverbaar
✓ Optie tot cacheren voor een extra luxe uitstraling

 

Productbeschrijving

Van de standaard dozen met onder- en bovenklep tot gelijmde dozen met lockbodem. Wij maken elke verpakking op ieder gewenst formaat. Ook in Fefco uitvoering.

Fefco dozen zijn in elke productieomgeving goed inpasbaar. Ze zijn gemaakt van golfkarton en wij kunnen ze zeer goed casheren; dat is het omplakken van de verpakking, voor een extra luxe uitstraling.

Wij produceren op maat gemaakte Fefco dozen in diverse stijlen en van uiteenlopende materialen. Wil je weten wat de mogelijkheden en prijzen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen van onze Fefco dozen? Of heb je behoefte aan professioneel verpakkingsadvies in relatie tot de productspecificaties van jullie artikelen? Denk hierbij aan factoren als:

  • De juiste afmetingen: het selecteren van het perfecte formaat Fefco doos is essentieel voor het veilig en optimaal verpakken van jullie producten, zonder dat ze er te strak of te los in zitten.
  • Het draagvermogen: je moet weten wat het maximale gewicht is dat de Fefco doos kan dragen, zonder dat er enige vervorming ontstaat.
  • Fefco nummer: indien je dit nog niet weet, ontdek dan samen met ons welk Fefco nummer het beste aansluit bij jullie producten?

Ons team van experts staat paraat om jullie bij elke stap van dit proces te begeleiden. Hierdoor maken jullie doordachte keuzes waar je achteraf geen spijt van krijgt. Bij Westerlaan verpakkingen ben je ervan verzekerd dat je hoogwaardige Fefco dozen krijgt die aansluiten bij de specificaties van jullie producten en voldoen aan alle eisen. Wij begrijpen immers hoe essentieel de verpakking van jullie producten is.

Laat ons jullie verpakkingsbehoeften vervullen en neem vandaag nog contact met ons op via: 0544 37 12 07

Gerelateerde producten

Hangdoos

Deze eurolock dozen zijn geschikt als jullie product hangend gepresenteerd moet worden. Fraai en milieuvriendelijk!

Langsnaad geplakte doos

Dé oplossing voor het verzenden van jullie producten.

Conisch geplakte doos

Deze productverpakking wordt zeer veelzijdig gebruikt voor onder meer parfumverpakkingen en frietbakjes.