Gondeldoos

✓ Handig en compact
✓ Voor het verpakken van kleine voorwerpen
✓ Uitermate geschikt als cadeauverpakking
✓ Ruimtebesparend

Productbeschrijving

Een gondeldoos is een kartonnen verpakkingsdoos die speciaal is ontworpen voor het gemakkelijk verpakken en opbergen van kleine producten. Deze doos is ideaal voor het bewaren en verpakken van items zoals geurproefjes, sieraden en cadeaubonnen.

De gondeldoos is dus een perfecte cadeauverpakking, omdat we deze volledig kunnen bedrukken met jullie logo en huisstijlkleuren. Bovendien nemen ze niet veel ruimte in beslag, omdat ze plat bij jullie worden aangeleverd. Daarmee is het een handige en compacte, maar ook fraaie en efficiënte verpakkingsoplossing voor allerlei kleine producten.

Wij produceren op maat gemaakte gondeldozen in diverse stijlen en van uiteenlopende materialen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de gondeldoos? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen van onze gondeldoos? Of heb je behoefte aan professioneel verpakkingsadvies in relatie tot de productspecificaties van jullie artikelen? Denk hierbij aan factoren als:

  • De juiste afmetingen: het selecteren van het perfecte formaat gondeldoos is essentieel voor het veilig en optimaal verpakken van jullie producten, zonder dat ze er te strak of te los in zitten.
  • Het draagvermogen: je moet weten wat het maximale gewicht is dat de gondeldoos kan dragen, zonder dat er enige vervorming ontstaat.
  • Materiaalkeuze: afhankelijk van de toepassing, heb je de keuze uit verschillende soorten karton. Het is dus belangrijk om het juiste materiaal te kiezen.

Ons team van experts staat paraat om jullie bij elke stap van dit proces te begeleiden. Hierdoor maken jullie doordachte keuzes waar je achteraf geen spijt van krijgt. Bij Westerlaan verpakkingen ben je ervan verzekerd dat je hoogwaardige gondeldoos  krijgt die aansluiten bij de specificaties van jullie producten en voldoen aan alle eisen. Wij begrijpen immers hoe essentieel de verpakking van jullie producten is.

Laat ons jullie verpakkingsbehoeften vervullen en neem vandaag nog contact met ons op via 0544 37 12 07

Gerelateerde producten

Displayverpakking

Een speciale verpakkings-oplossing om jullie producten extra aantrekkelijk te presenteren.

Schuifdoos

Dit betreft een doos met een sleeve eromheen. Uitschuifbaar dus!

Kubusverpakking

Een veel voorkomende verpakkings-vorm bij autolockdozen, voor het snel en eenvoudig verpakken.