Kidsbox

✓ Omzetverhogend
✓ Inclusief vernieuwende acties
✓ Gepersonaliseerd met jullie eigen logo
✓ Betaalbare prijs

Productbeschrijving

Westerlaan verpakkingen levert kidsboxen, ideaal voor jullie snackbar, pretpark, of speelparadijs, of vergelijkbare locatie waar kinderen komen eten. Wij helpen jullie graag bij het maken van de leukste kidsbox designs, die volledig voldoen aan jullie wensen. Onze kidsboxen zijn altijd uniek en die van jullie zie je dus nergens anders terug!

Wij leveren de kidsboxen ook met leuke acties, die we ook regelmatig vernieuwen. Dus na elke succesvolle actie komen we terug met een nieuwe actie, zodat jullie de gezinnen opnieuw naar jullie horecagelegenheid kunnen trekken. Benieuwd welke acties wij te bieden hebben? Kijk hieronder.

Het formaat van onze standaard kidsboxen is (cm): lengte 32  breedte 20,5 hoogte 23. Liever een ander formaat? Ook dat kan, tegen een kleine, eenmalige meerprijs voor het nieuwe stansmes.

Wij leveren dus enkel en alleen gepersonaliseerde kidsboxen, waardoor je er altijd jullie eigen, unieke tintje aan kunt geven. Super professioneel toch?

Kidsbox: Dinoland Zwolle

Met deze kidsbox hebben we een geweldige actie gelanceerd, die tot stand is gekomen in samenwerking met Dinoland Zwolle.

Het actiepakket bestaat uit:

  1. Een gepersonaliseerde Kidsbox

  2. Flowpack dinostickers

  3. Een gepersonaliseerd Dino-verzamelboek

Bij de aankoop van een kidsmenu wordt deze dus geserveerd in een kidsbox waar een pakje stickers bij zit. Ook worden de stickers uitgegeven als men een minimaal aankoopbedrag bij jullie besteed. Hierdoor kunnen grootouders, familie, buren, vrienden en kennissen ook meesparen en worden ook zij gestimuleerd om naar jullie horecagelegenheid te komen. Je zult merken dat iedereen de kinderen zal helpen om hun Dino-verzamelboek zo snel mogelijk vol te krijgen.

Het is een fantastische en bewezen manier om nieuwe klanten naar jullie locatie te trekken en bestaande klanten vaker terug te laten komen.

Kidsbox: Oertijdmuseum

Deze actie is soortgelijk en qua concept dus hetzelfde. Deze actie is tot stand gekomen in samenwerking met het Oertijdsmuseum in Boxtel.

Het actiepakket bestaat uit:

  1. Een gepersonaliseerde Kidsbox
  2. Flowpack oertijdstickers
  3. Een gepersonaliseerd Oertijd-verzamelboek

Bij de aankoop van een kidsmenu wordt deze dus geserveerd in een kidsbox waar een pakje stickers bij zit. Ook worden de stickers uitgegeven als men een minimaal aankoopbedrag bij jullie besteed. Hierdoor kunnen grootouders, familie, buren, vrienden en kennissen ook meesparen en worden ook zij gestimuleerd om naar jullie horecagelegenheid te komen. Je zult merken dat iedereen de kinderen zal helpen om hun Oertijd-verzamelboek zo snel mogelijk vol te krijgen.

 

Het is een fantastische en bewezen manier om nieuwe klanten naar jullie locatie te trekken en bestaande klanten vaker terug te laten komen.

Gouden Ei

Een spannende en optionele toevoeging aan de kidsboxen is het “Gouden Ei”. Dit is een unieke sticker die niet te vinden is in het reguliere boekje, waardoor het een zeldzaam verzamelobject is. Zou het de klanten lukken om het “Gouden Ei” te ontdekken? Als ze dit bijzondere symbool vinden, maken ze kans op een leuke winacties van de snackbar. Denk hierbij aan een gratis ijsje of een extra Kidsbox. 

Het “Gouden Ei” wordt geleverd in dezelfde flowpacks als de reguliere stickers, maar, indien gewenst, kunnen we de flowpacks apart aanleveren. We weten uit ervaring dat ook deze actie een leuk en aantrekkelijk extraatje is voor zowel de kinderen als de snackbars.

Levensgrote Dino

Nemen jullie één van onze acties af? Dan leveren een levensgrote dinosaurus bij jullie horecagelegenheid of cafetaria, die daar vervolgens een hele week mag blijven staan! Dit zal ongetwijfeld de aandacht trekken en nieuwe klanten naar jouw locatie trekken!

Omzetverhogend

Alle acties werken omzetverhogend en dat zijn de feiten! Onze kidsboxen onderscheiden zich van andere boxen door 3 snelle voordelen:

  1. Unieke, omzetverhogende acties die leveranciers van andere kidsboxen niet hebben.
  2. Lage aanschafprijzen voor de complete acties, doordat wij de boxen en stickers zelf op onze full colour persen drukken en vervolgens volledig geautomatiseerd stansen, vouwen en plakken. Bovendien produceren we ook flowpacks voor de stickers in eigen huis.
  3. Daarnaast denken wij met jullie mee en zorgen we voor de benodigde marketingtools, zoals het levensgrote dinostandbeeld dat we een week lang gratis plaatsen bij het afnemen van de Dino-actie.

Elke actie doen we maar één keer per woonplaats, zodat het unieke effect ervan blijft bestaan. Wees er dus snel bij en zorg dat jij je concurrent voorblijft.
Tel: 0544 37 12 07