Kubusverpakking

✓ Symmetrische en uniforme uitstraling
✓ Stijlvol
✓ Volledig op maat gemaakt
✓ Product blijft op z’n plek door extra inzet

Productbeschrijving

Het woord zegt het natuurlijk al, want deze verpakking heeft de vorm van een kubus. Dit betekent dat alle zijden van de verpakking even lang en alle hoeken recht zijn, wat zorgt voor een symmetrische, uniforme en dus stijlvolle uitstraling.

Kubusverpakkingen worden voornamelijk gebruikt voor producten die goed passen in de vierkante vorm. Wij kunnen ze in ieder geval volledig op maat maken en er zelfs een extra inzet aan toevoegen. Hier kun je het product stevig in plaatsen, waardoor het niet in de verpakking omvalt?

Kies dus voor een kubusverpakking als je producten een gelijkmatige vorm hebben. Bijkomend voordeel is de efficiënte opslag en verzending, waardoor je minimale verspilling van ruimte hebt en dus minder opslag- en vrachtkosten.

Wij produceren op maat gemaakte kubusverpakkingen in diverse stijlen en van uiteenlopende materialen. Wil je weten of deze optie passend is voor jullie producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen van onze kubusverpakkingen? Of heb je behoefte aan professioneel verpakkingsadvies in relatie tot de productspecificaties van jullie artikelen? Denk hierbij aan factoren als:

  • De juiste afmetingen: het selecteren van het perfecte formaat kubusverpakking is essentieel voor het veilig en optimaal verpakken van jullie producten, zonder dat ze er te strak of te los in zitten.
  • Het draagvermogen: je moet weten wat het maximale gewicht is dat de kubusverpakking kan dragen, zonder dat er enige vervorming ontstaat.
  • Materiaalkeuze: afhankelijk van de toepassing, heb je de keuze uit verschillende soorten karton. Het is dus belangrijk om het juiste materiaal te kiezen.

Ons team van experts staat paraat om jullie bij elke stap van dit proces te begeleiden. Hierdoor maken jullie doordachte keuzes waar je achteraf geen spijt van krijgt. Bij Westerlaan verpakkingen ben je ervan verzekerd dat je hoogwaardige kubusverpakkingen krijgt die aansluiten bij de specificaties van jullie producten en voldoen aan alle eisen. Wij begrijpen immers hoe essentieel de verpakking van jullie producten is.

Laat ons jullie verpakkingsbehoeften vervullen en neem vandaag nog contact met ons op via: 0544 37 12 07

Gerelateerde producten

Autolock geplakte doos

Zeer geschikt voor het snel opzetten van productverpakking.

Langsnaad geplakte doos

Dé oplossing voor het verzenden van jullie producten.

Fefco doos

Luxe en sterke dozen gemaakt van golfkarton hebben we beschikbaar in elk gewenst Fefco nummer.